Vecka 48 - Tisdag 29 november 2022

Skottning – Uppdaterad 16:00 2022-11-21

Uppdatering: Vår entreprenör har p g a den stora snömängden råkat ut för maskinhaveri men kommer att ploga vårt område under tisdag f.m 22/11.

Vi har nu fått skottat vägar och gångar av vår entreprenör. De har ett flertal samfälligheter i Älta och har hållit på hela dagen. Det har dock tagit mycket längre tid än normalt att skotta pga den blöta snön. Entreprenören har även lagt upp snöhögar på andra än de i förväg utmärkta platserna pga den tunga blöta snön, vi tror dock att snön kommer att smälta bort i slutet av veckan.

Under natten och morgondagen väntas minst lika mycket snö som vi hittills har fått. De som orkar och kan får gärna, precis som gjorts under dagen idag, skotta precis utanför sina hus ifall snösvängen dröjer lika länge imorgon.

Ta hand om er!